Efterårssalat med grønkål, jordskokker, pasta og valnødder

efterårssalat, kålsalat, pastasalat, salat, vegetar, finthakket grønkål, jordskokker, valnødder, pasta, æblecidereddike, æblesirup, sirupJeg var forbi mine forældre den anden dag, og her fik jeg et par poser med gode, friske grøntsager med hjem. Det skulle naturligvis udnyttes, så jeg lavede en salat, som vi kombinerede med et par oksekødspølser fra Løgismose – salaten kan selvfølgelig også spises uden kødtilbehør.

Efterårssalat:
– finthakket grønkål
– jordskokker i små tern
– hakkede friske valnødder (de almindelige fra supermarkedet kan også bruges)
– kogt pasta
– æblecidereddike
æblesirup
– lidt salt og peber

5 tanker om "Efterårssalat med grønkål, jordskokker, pasta og valnødder"

    • Jep, det er en god, sprød salat – jeg er især glad for at bruge de helt friske jordskokker, der giver en god saftighed og struktur til salaten :-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>