Copenhagen Cooking

I dag blev programmet til årets Copenhagen Cooking lanceret. Det har jeg også kun glædet mig til i et lille års tid. Sidste år fik vi jo mulighed for at spise på Kokkeriet, og det var en overdådig og velkomponeret aften, hvor alt var, som det skulle være. På det tidspunkt ærgrede jeg mig over, at jeg ikke havde tænkt på hvor mange spændende arrangementer, der ville være, så jeg havde ikke lagt penge af til at kunne føjte en masse rundt, men i år var jeg forberedt.

Det var dog ikke ‘Taste of Copenhagen’, hvor det er muligt at få rabat på en række gourmetrestauranter, der havde min interesse i år. Dels var der ikke det store at spare i år, dels var udbuddet ikke så spændende. Noma og The Paul har meget sympatisk valgt kun at tilbyde studerende og personer under 25 år en billigere pris, men da jeg ikke hører til disse to grupper, var jeg udelukket fra to af de mest spændende steder.

Til gengæld er der rigtig mange andre gode og spændende tilbud, og jeg har allerede fået reserveret plads flere steder samt har sendt et par forespørgsler af sted. Det tegner sig til at blive ti skønne dage, hvor jeg skal ufattelig meget til København!

… og jeg skal selvfølgelig nok overlæsse bloggen med billeder og stemningsberetninger fra de enkelte oplevelser…

10 tanker om "Copenhagen Cooking"

 1. Wow, sikke et program. Har du også set at Madbloggersymposium nu er udvidet til også at have et lille program om søndagen? Det giver plads til Grønch og et gratis visit på eat2010. Det kunne jeg rigtig godt tænke mig at deltage i, hvis der også var andre der ville med.

  Jeg tænkte på om du, Hanne og jeg evt skulle spise en bid sammen fredag d. 27?

 2. Lige nu forbander jeg den dag, hvor jeg blev født som jyde!!! Jeg vil da også bo tæt på København (altså bare lige nu, når de har madarrangementer…)

  Malou og Piske – det ville da være helt fantastisk med en bid fredag. Og Grønch, der skal vi da også ses!! Det bliver en fantastisk weekend – takker for, at I overtalte mig 🙂

 3. Ih, hvor lyder det skønt, jeg ville ønske jeg boede på tæt på Kbh. så jeg også kunne deltage 🙂

  Glæder mig til at se dine indlæg, så må jeg “nøjes” med at se det med dine øjne – og det er jo slet ikke så slemt…..

  Mange hilsner
  Birthe

 4. Klidmoster – ja, jeg synes også, det er et fedt program – jeg er meget tilfreds (bortset fra at jeg burde have fri i den uge og have sparet endnu mere op! :-D)

  Jeps, jeg skal helt klar også til grønch og eat2010 – det lyder meget spændende! Og planlægning af spisning har jeg sendt en e-mail om 😉

 5. NYBH – jeg skal i hvert fald forsøge at gøre mit bedste! Jeg frygter bare lidt, at jeg kommer voldsomt bagud med at blogge i den periode, for der er godt nok mange spændende ting at skrive om – men altså – det skal nok gå 🙂

 6. Pingback: Acquamarina | Piskeriset på eventyr

 7. Pingback: Acquamarina | Piskeriset på eventyr

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *