Chop Chop Kitchen

chop chop kitchen, restaurant, restaurantanmeldelse, madanmeldelse, restauranter i KøbenhavnJeg er ret vild med asiatisk mad, så jeg var let at lokke, da en af mine venner spurgte, om vi ikke skulle prøve Chop Chop Kitchen i sidste uge. Chop Chop Kitchen ligger ret tæt på Inderhavnsbroen i København – overfor Restaurant Barr – og da det var en lun aften, sad vi udenfor og nød det gode vejr.

chop chop kitchen, restaurant, restaurantanmeldelse, madanmeldelse, restauranter i KøbenhavnTjeneren måtte have lidt tålmodighed med os, for det var svært at vælge blandt de mange indbydende retter på menukortet, men vi var begge hurtige til at vælge en drink – nemlig en yuzu sour, der bestod af gin, yuzujuice, æggehvide og citronsaft. En velafbalanceret drink med lidt syrlighed og let sødme på samme tid. Helt perfekt på en sommeraften.

Vi spurgte ind til portionsstørrelserne og ud fra rådgivningen besluttede jeg mig for to forretter samt en salat. Det viste sig at være en meget passende mængde.

chop chop kitchen, restaurant, restaurantanmeldelse, madanmeldelse, restauranter i KøbenhavnDa jeg så, at der var blæksprutte på menuen, måtte jeg naturligvis vælge det, og her blev jeg behageligt overrasket, da serveringen var forholdsvis stor. De friterede blæksprutter blev serveret sammen med en sød chilisauce og forårsløg og var lige tilpas sprøde og fedtede.

chop chop kitchen, restaurant, restaurantanmeldelse, madanmeldelse, restauranter i KøbenhavnNæste forret viste sig også at have en pæn størrelse. Den bestod af fire rispapir-pandekager (faktisk var der seks, og det passede også bedre med mængden af fyld), som man så kunne fylde med fintsnittede porrer, agurk samt andeconfit og derefter dryppe med hoisin sauce. Dejlige små hapsere, hvor den sødlige sauce og de friske grøntsager gik godt sammen med fede andekød.

chop chop kitchen, restaurant, restaurantanmeldelse, madanmeldelse, restauranter i KøbenhavnOg hov, hvad var nu det? Det var såmænd et stykke soft shell crab, som jeg byttede mig til med min medspiser. En herlig sag med en syndig chilimayo til.

chop chop kitchen, restaurant, restaurantanmeldelse, madanmeldelse, restauranter i KøbenhavnSidst men ikke mindst var der salaten. Her var jeg glad for, at jeg havde spurgt til portionsmængden inden, for som udgangspunkt vil jeg forvente, at en salat er en fyldig sag, når den står under sin egen kategori og ikke som tilbehør/side orders. Jeg havde valgt en Chop Chop salat, der bestod af mango, avokado, sukkerærter, broccoli, asparges, mynte, thai basilikum og koriander. Man kunne tilvælge rejer eller andeconfit for 40 kr ekstra, men det undlod jeg. Salaten var lækker – frisk og nuanceret i smagen – men portionen var lige lovlig lille til 125 kr.

chop chop kitchen, restaurant, restaurantanmeldelse, madanmeldelse, restauranter i KøbenhavnJeg sluttede af med en dessertdrink – en dejlig tiramisu-agtig kaffedrink med Kahlua, rom, karamel, espresso og lidt salt – hertil cremet skum og kakaopulver. Lækkert!

Servicen hos Chop Chop Kitchen var venlig, smilende og nærværende – det var nogle rigtig søde tjenere vi havde, og der var i det hele taget en god stemning. Maden var velsmagende og varieret, og bortset fra den lidt lille salat så var der intet at udsætte på den front.

Jeg ender på fem stjerner til Chop Chop Kitchen og pønser på at besøge stedet igen en anden god gang.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *