Bryllupsdag og Østens Perle

I går havde vi to-års bryllupsdag, og det fejrede jeg ved at flygte til Jylland! Eller – det meste af dagen gik faktisk med arbejde i Jylland, men jeg nåede da hjem ved 19-tiden, så gemalen og jeg kunne bruge aftenen sammen.

Jeg fik en fin buket mørke- og lyslilla blomster (og det er noget helt særligt at få blomster af gemalen skal det lige siges, så jeg blev meget glad), samt Trilogy of dead – en samling af klassiske zombiefilm. Ja, vi er ikke så traditionelle hvad angår romantik her i huset, men vi har det sjovt sammen ;-)

Vi havde bestilt et par retter fra Østens Perle, som vi delte: tempura-rejer med sur-sød og soya sauce som forret, og sprød and i rød karry og kokosmælk med bambusskud, langbønner, ananas, søde basilikumblade og chili. Det var rigtig, rigtig lækkert! Rejerne var crunchy uden at være fedtede, og anderetten var cremet, krydret og nuanceret på samme tid.

Prisen er også ganske fornuftig, når man bestiller take-away, hvor der er 25% rabat på fire af ugens dage.

Hvis det ikke var fordi, at jeg så godt kan lide at lave mad, så ville vi nok bestille derfra noget oftere, for det smager supergodt.

Desværre ligger stedet et stykke fra, hvor vi normalt kommer for at spise ude, men da mit arbejde flytter kontor ved nytårstid, kommer jeg til at arbejde meget tæt på – og så er det jo fristende liiiige at tage en portion med hjem, når der er lang arbejdsdag… :-)

Jeg ender med fem tilfredse stjerner herfra.

19 tanker om "Bryllupsdag og Østens Perle"

  1. Tillykke med bryllupsdagen – og hvor ser den mad bare lækker ud! Jeg ville ønske, at vi havde sådan nogle steder i nærheden, istedet for de evindelige pizza'er og burgere…….

    Den is ser dog usandsynlig LÆKKER ud, hvor køber du den henne? – og så er jeg jo VILD med blåbær, så det må lige være noget for mig :-)

    mange hilsner
    Birthe

  2. Sifka – jeps, vi må skeje mere ud til næste år, men i år stod den på ren afslapning. Jeg har tidligere tænkt på, om vi skulle gøre det til vane at lave noget helt særligt den dag (f.eks. at rejse – sidste år var vi i London i fem dage), men det vigtigste er at være sammen den dag.

    Tak :-)

  3. Vibeke – mange tak! Vi spiser ikke så tit is (selvom vi godt kan lide det, men det skidt feder jo…!), så når vi endelig køber noget, skal det også være kvalitet. Ofte ender vi med Hansen Flødeis, som kan købes i Kvickly. Det mætter også ret godt, så der har man ikke brug for så meget :-)

  4. Vibeke – mange tak – og ja, DET havde vi! Der er meget at se til for tiden – dels på mit arbejde, dels i vores fritid, så ren afslapning var helt perfekt :-)

  5. NYBH – tak for det! Jeg tænkte nok, isen var noget dig ;-) Den er købt i Irma. Vi har tidligere prøvet en anden is fra samme producent, som var med æble og kanel, men den var ikke lige os, så jeg er glad for, at denne faldt mere i vores smag.

  6. MissMuffin – tak for det! Ja, men det skal der også være – det er den dag, der er vigtigst for mig at dele med gemalen (hvilket jo ikke bør være overraskende :-D).

  7. Stort … og forsinket tillykke med bryllupsdagen. Det lyder, som den perfekte aften.
    Uhm, de tempurarejer ser vildt lækre ud og med sursød-sauce, så må det have været en sand lækkerbisken.
    Den blåbæris vil jeg spejde efter – lyder lækkerlækker!

  8. Hanne – mange tak! Ja, de rejer var absolut af den bedre slags – lige som de skulle være! Hvis ikke jeg passer på, kommer vi snart til at spise der igen! :-D

  9. Pingback: Fyldte portobellosvampe, timian-lime kartoffelmos og krydret peberfrugtscreme | Piskeriset på eventyr

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>