Anderilette med spidskål og solbær

anderilette, and, andelår, rilette, andefedt, rørsukker, hvidløg, salvie, peanuts, forret, spidskål, vineddike, syltede agurker, solbær, bærHer er en enkel og skøn forret, jeg lavede i søndags, hvor vi (også) havde gæster. Jeg indrømmer blankt, at jeg primært lavede denne anderilette som undskyldning for at finde en flaske en Coppola-vin – nærmere bestemt en Cinema Director’s Cut 2010 – frem fra gemmerne. Det er en fyldig, krydret og sødmefuld amerikansk vin, der egner sig fremragende til julemaden, og derfor tænkte jeg, at en forret med anderilette måtte være passende. Jeg vil i øvrigt vove at påstå, at kan du lide The Boxer fra Molly Dooker, så kan du nok også lide denne Coppola-vin.

Denne anderilette fulgte næsten den samme opskrift, som jeg plejer at bruge – dog tilføjede jeg lidt hakkede peanuts og udskiftede halvdelen af andefedtet med andefond

Til fire forretter brugte jeg ovenstående portion anderilette og fordelte den på en bund af fintsnittet og let krammet spidskål, som jeg dryppede med en brombær-vineddike, jeg har fået tilsendt fra Secret Kitchen. Anderiletten blev pyntet med syltede drueagurker og solbær. Haps haps – og husk som sagt at drikke en solid julevin til 😉

5 tanker om "Anderilette med spidskål og solbær"

  1. Pingback: Ribbenssteg med røgsalt og spidskålssalat med sennepsdressing | Piskeriset på eventyr

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *