Om mig

35 år og fortaler for det gode måltid. For mig er mad ikke bare næring – det er også en kærlighedserklæring til livet og dem, du deler maden med.

Jeg er eventyrlysten og fuld af energi, hvilket smitter af på måltiderne her i huset, der gerne strutter af madglæde og lysten til at eksperimentere.

Jeg elsker at udfordre mig selv – ikke mindst i madlavningen, hvor jeg bruger benspænd til at gå nye veje for at lære andre metoder, råvarer og smagsindtryk. For mig er det vigtigt at kunne glæde sig over nye indtryk og oplevelser, og det er derfor yderst sjældent, at vi får den samme ret to dage i træk, for jeg skal altid eksperimentere med noget nyt.

Jeg er næsten altædende men har et ret dårligt forhold til stegt lever, kommen og blegselleri. Til gengæld har jeg et næsten lidenskabeligt forhold til citroner og ost.

Jeg bliver ind imellem kontaktet af firmaer for at høre, om jeg vil afprøve et af deres produkter. Hvis det er noget, jeg godt kunne finde på at købe selv, så takker jeg ja til tilbuddet – men omtaler jeg et produkt på bloggen, så skriver jeg altid, hvis det er noget, jeg har fået tilsendt – og så selvfølgelig min ærlige mening om produktet.

Vil du i kontakt med mig, kan du skrive til pisk.riset[snabelaaaa]gmail.com

23 tanker om "Om mig"

  1. Troede jeg skulle skrive noget intro:) Har aldrig prøvet det her før.
    Egentlig ville jeg spørge dig:
    Fedt at finde noget med paradisæbler.
    Har du forslag til andre krydderier end kanel, vi har en allergiker i familien:)
    Jeg har været meget i tvivl om jeg skulle prikke mine, det er ikke alle der gør det, men dine ser jo flotte ud.

    God madlyst, og tak for inspiration.
    Janet

    • Du kan sagtens blot udelade kanelstangen i opskriften. Hvis jeg selv skulle eksperimentere videre med opskriften, kunne jeg godt finde på at bruge stjerneanis i stedet for kanel, da jeg er ret glad for stjerneanis, eller muligvis tre-fire grønne kardemommekapsler, som lige får et enkelt tryk (så de åbner sig), inden de puttes i gryden :-)

  2. Må sgu sige at det er en flot side du har fået sat sammen. Og det er netop også siden jeg fik et spørgsmål om.
    For ville spørge omkring knapperne nederst på hver post og side? Er det noget bestemt plugin eller noget du bruger? (kunne godt tænke mig det selv :D )

    • Tusind tak :-)
      Facebook, Twitter osv. knapperne er et plugin, der hedder ‘Facebook, Twitter, Google buttons’, print-knappens plugin hedder ‘Print Friendly and PDF’ og subscribe-knappens plugin hedder ‘Subscribe To Comments’. Jeg fandt dem ved at søge på den funktion, jeg gerne ville have (for eksempel subscribe) + wordpress, og så fandt jeg en række gode guides, der forklarede, hvordan jeg skulle installere dem. Pøjpøj med det :-)

  3. Hej

    Det billede der er øverst på din side ligner en salat med perlebyg, syltede rødløg, tranebær og kanel – er det en salat du har lavet? Den ser nemlig lækker ud og jeg kunne godt tænke mig at se opskriften?

  4. Hej,
    Jeg kan vældig godt lide din blog – både fine billeder og velskrevet. Som ny blogger strejfer jeg rundt på nettet og læser forskellige madblogs. Jeg skriver selv først og fremmest om kager men også om musik og roser. Kig gerne forbi!
    Jeg har læst på din blog om forskellige madblogtræf og symposier, men kan umiddelbart ikke finde noget på nettet om fremtidige arrangementer. Ved du om der stadig arrangeres sådanne træf? Hvordan kommer man i kontakt med arrangørerne?
    Mvh Ul

  5. Jeg er igang med at sende info ud om mit store æblearrangement på Den Kongelige Skydebane Sølyst den 6/10 er der en mail som jeg kan sende til?
    på forhånd tak og god aften

  6. Hejjssa!
    kom lige skøjtende forbi og efterlader enhilsen inden jeg skøjter ud igen.glæder mig til at læse alt det spændende du har her på Piskeriset
    Hans

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>